De locatie

De locatie omvat het privé-eiland met boerderij, gelegen in Nationaal Park De Âlde Feanen (De Oude Venen) bij Earnewâld (Eernewoude).

Het eiland ligt midden in De Âlde Feanen, is 40 ha groot en heeft alle eigenschappen die de Alde Feanen zo bijzonder maken: polders, slootjes, broedplaatsen voor vogels en prachtige vergezichten. Er kan over het gehele eiland gewandeld worden. De ultieme plek om te wandelen of te joggen is de polderdijk rond het eiland, met een totale lengte van ca. 4 km.

De boerderij, de Saiterpleats, stamt uit de 19e eeuw. De indeling is als volgt: een grote kamer met open haard met fantastisch uitzicht over het eiland, een grote woonkeuken met plaats voor 12 personen en de grote “deel” van de boerderij, waar plaats is voor meer dan 200 personen voor diner. De deel is ook te gebruiken als vergaderaccommodatie en kan ‘s-avonds omgebouwd worden tot discotheek! Rond de deel zijn alle slaapkamers gesitueerd, met in totaal 34 slaapplaatsen.

Copyright De Sayter - prive eiland ideaal voor het organiseren van workshops en teambuilding | Foto’s boerderij: Tjerk de Jong fotografie / Jeannette de Groot | Muzo Media