Mogelijkheden voor gebruik

De Sayter is een groepsaccommodatie en biedt plaats aan grote groepen mensen. Voor overnachting bieden wij u 36 slaapplaatsen in de boerderij. Vanzelfsprekend kunnen wij veel meer slaapplaatsen creëren: voor de kade kunnen één of meerdere hotelboten aangemeerd worden met meerdere slaapplaatsen en ook kan er gedacht worden aan het opzetten van (safari-) tenten.

Indien u met een kleinere groep komt, kan een gedeelte van de boerderij gebruikt worden. Zo heeft u toch een warme en intieme sfeer voor bijvoorbeeld een familiefeest of een besloten (directie-) vergadering.

De Sayter is te gebruiken voor familiefeesten, huwelijken, vergaderingen, (kook)workshops, seminars, congressen, en alles wat u zelf nog in gedachten heeft. Vanzelfsprekend wordt de catering ook op locatie geregeld. Ook daarin kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken.

Voor familiebijeenkomsten zijn er vele voorzieningen: denk aan het gebruik van de sloep “Woelmuis”, de taxiboot “Hotze”, de 2 Topaz zeilbootjes, zwemvesten, surfpakken, en het gebruik van de grote houtskoolbarbeque “the Bastard”. Verder voor binnen: darts, poolbiljart, voetbalspel, een skelter en een professionele geluids- en discoinstallatie.

Wilt u een meerdaags verblijf boeken, heeft u een speciaal arrangement in gedachten of andere plannen? Vraag dan vrijblijvend een voorstel op maat aan. Wij helpen u graag!

Copyright De Sayter - prive eiland ideaal voor het organiseren van workshops en teambuilding|Ontwerp en realisatie: Muzo Media