Mogelijkheden voor gebruik

De Sayter is een groepsaccommodatie en biedt plaats aan kleine en grote groepen gasten. Voor overnachting bieden wij u 34 slaapplaatsen in de boerderij. Vanzelfsprekend kunnen wij veel meer slaapplaatsen creëren: voor de kade kunnen één of meerdere hotelboten aangemeerd worden met meerdere slaapplaatsen. Indien u met een kleinere groep komt, kan een gedeelte van de boerderij gebruikt worden. Zo heeft u toch een warme en intieme sfeer voor bijvoorbeeld een familiefeest of een besloten (directie-) vergadering.

Op De Sayter beleeft u onvergetelijke vakanties, maar de locatie is ook geschikt voor familiefeesten, huwelijken, vergaderingen, (kook)workshops, seminars, congressen, en alles wat u zelf nog in gedachten heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de catering op locatie regelen. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken.

Zo zijn er voor familiebijeenkomsten vele voorzieningen: denk aan het gebruik van de sloep “Woelmuis”, de taxiboot “Hotze”, de 2 Topaz zeilbootjes, de 2 Optimisten, zwemvesten, surfpakken, en het gebruik van de grote houtskoolbarbeque “the Bastard”. Verder voor binnen: darts, poolbiljart, voetbalspel, een skelter, een professionele geluids- en discoinstallatie en een beamer met flexibel scherm. Bovendien staat u een grote Bohemia-vleugel ter beschikking.

Wilt u een meerdaags verblijf boeken, heeft u een speciaal arrangement in gedachten of andere plannen? Vraag dan vrijblijvend een voorstel op maat aan. Wij helpen u graag!

Copyright De Sayter - prive eiland ideaal voor het organiseren van workshops en teambuilding | Foto’s boerderij: Tjerk de Jong fotografie / Jeannette de Groot | Muzo Media